SUBTLE SHIMMER: ZO LUKT HET GLITTEREFFECT

Geef je muren, meubels en woonaccessoires een betoverend subtiel glanseffect met het Rust-Oleum Subtle Shimmer glitteradditief. Je kunt de glitter door elke gewenste kleur mengen. Zodra de verf droog is, weerkaatsen de fijne metallic deeltjes het licht en creëren ze een subtiel glittereffect. Kan je woning wel wat extra glamour gebruiken? Met Rust-Oleum Glitter Subtle Shimmer is het zo gefikst!

Benodigdheden

  • Verfroller en verfbak
  • Rust-Oleum Glitter Subtle Shimmer
  • Jouw lievelingskleur om te mengen
  • Emmer
  • Blikopener Houten of plastic roerstaaf
  • Water om te verdunnen

Stappen

1

Kies je lievelingskleur!

Allereerst moet je de kleur kiezen die je met de Rust-Oleum Glitter Subtle Shimmer wilt mengen. De producten op waterbasis van Rust-Oleum leveren het mooiste resultaat op. Breng vervolgens een dekkende laag verf zonder glitter aan op het te schilderen oppervlak en laat drogen.

2

Mengen maar!

Meng het glitteradditief langzaam door de verf. Blijf de hele tijd goed roeren om te voorkomen dat de verf klontert. Giet niet al het glitteradditief tegelijk in de verf, want het is de bedoeling dat de glitterdeeltjes zich gelijkmatig in de verf verdelen.

Voor een prachtig glanseffect verdun je het verf-glittermengsel vervolgens met een beetje water. Voeg 10 % tot 50 % water toe aan het mengsel (afhankelijk van de kwaliteit en dikte van de verf) en roer alles goed om. Test de verdunde verf op een onopvallende plek voordat je een groter oppervlak aanpakt. Breng daarna het glittermengsel aan op het eerder geschilderde oppervlak, laat drogen en … geniet van het schitterende resultaat!

3

TIP:

wanneer de verf volledig droog is, kun je met een zachte doek over de muren wrijven. Zo komen de glitterdeeltjes nog mooier tot uiting en ziet het resultaat er gegarandeerd stralend uit.

GLITTERWEETJES

– Een zakje van 70 g bevat genoeg glitter voor 3 tot 5 liter verf.
– Het glitteradditief werkt het best met de producten op waterbasis van Rust-Oleum.
– Je krijgt het mooiste effect als je het glitteradditief combineert met hoogglansverf.
– Gebruik de verf binnen drie dagen na het mengen.

Of je nu een speels-romantische kinderkamer inricht of een stijlvol accent in je woonkamer wilt: het elegante glanseffect van de Subtle Shimmer-glitterverf geeft elke ruimte een bijzonder karakter.

Wil je nog meer schitteren? Dan biedt Rust-Oleum naast het Subtle Shimmer-glitteradditief ook kant-en-klare glitterverf ‘Medium Shimmer’ en ‘Ultra Shimmer’. Die varianten zijn verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en roze. Moet het snel vooruitgaan? De Ultra Shimmer glitterverf vind je ook in een handige spuitbus.


Rust-Oleum Europe, N.V. Martin Mathys S.A, Kolenbergstraat 23 - 3545 Zelem - België
Tel: +32 (0) 13 460 200 Email: INFO@RUSTOLEUMDIY.COM


© Rust-Oleum 2017 Copyright. All Rights Reserved. Privacy Beleid