Over ons

Achter de oprichting van Rust-Oleum schuilt een avonturenverhaal op zee, waarin Robert Fergusson (een Schotse zeekapitein) een rol speelt.

Een onderneming als Rust-Oleum Corporation oprichten was helemaal niet wat kapitein Fergusson bezighield toen hij bijna een eeuw geleden een container ruwe visolie morste op zijn roestige metalen dek tijdens zijn dienst bij de British Marine.

Maar de Schot merkte snel dat de gemorste olie de verspreiding van de corrosie tegenhield. Die ervaring deed hem uiteindelijk besluiten om ‘s werelds eerste roestpreventieve verf te maken.

Rust-Oleum Corporation is sinds haar oprichting in 1921 uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier van decoratieve en beschermende verven en coatings voor zowel privé- als industriële toepassingen.

Rust-Oleum is tot op de dag van vandaag nog altijd bekend als producent voor zijn roestwerende olie waarmee het allemaal begon. Maar de onderneming is tegenwoordig ook beroemd om haar spuitverven in spuitbussen. Rust-Oleum is vandaag de dag een algemeen bekende naam en de nummer één op de markt van verven in spuitbussen in de VS.

Tor Coatings, een dochteronderneming van Rust-Oleum die in County Durham (Engeland) is gevestigd, produceert en verkoopt het assortiment spuitverven van Rust-Oleum die op deze website staan.

De producten die op deze website staan, zijn geformuleerd op basis van de geavanceerde spuitverftechnologie van Rust-Oleum en bieden een spectaculaire functionaliteit en prestaties die nooit eerder werden aangeboden op de verfmarkt in het VK.

Meer informatie over Tor Coatings vindt u op www.tor-coatings.com.

/div>

Rust-Oleum Europe, N.V. Martin Mathys S.A, Kolenbergstraat 23 - 3545 Zelem - België
Tel: +32 (0) 13 460 200 Email: INFO@RUSTOLEUMDIY.COM


© Rust-Oleum 2017 Copyright. All Rights Reserved. Privacy Beleid