SPRAYEN IS HET NIEUWE VERVEN

Berg je kwasten en rollers maar op. Want je meubels of decoratie een kleurtje geven kan ook gewoon met een spuitbus. Lekker gemakkelijk en snel. Geloof je ‘t niet? Lees dan zeker verder!

 

SPUITVERF? MAAR WAAROM?

We zeiden het al: door te kiezen voor een verfspray, maak je je leven heel wat gemakkelijker. Een kwast of een roller durft al eens strepen achterlaten. Dus moet je gaan corrigeren door er nog eens overheen te gaan. Bovendien zijn de meeste verven ‘uit een potje’ niet in één laag volledig dekkend. Dat is echter niet zo wanneer je met een spuitbus aan de slag gaat. Het resultaat is er onmiddellijk en dat zonder strepen! Zelfs in de kleinste hoekjes kom je zonder moeite.

Goed nieuws voor ongeduldige DIY’ers: omdat je maar 1 laag nodig hebt, gaat het super vlot.  Als klap op de vuurpijl wordt je werkje ook nog ‘s goedkoper met een spray!

SPRAYEN DOE JE ZO!

STAP 1: GET READY! 

Neem al je spullen mee naar buiten of naar een goed geventileerde plek. Dek alles rond je voorwerp af. Zorg ervoor dat het object stof- en vetvrij is en je bent klaar om te sprayen!

STAP 2: SHAKE IT BABY

Schudden en luisteren is de boodschap. Wanneer je de mengkogels vlot door de verf hoort gaan, is die klaar. Doe even een testje. Zo weet je zeker dat de spuitmond niet verstopt is en dat je gelijkmatig gaat verven.

STAP 3: IT’S SPRAY TIME 

Spuit vanaf een afstand van 20-30 cm. Beweeg rustig heen en weer tijdens het spuiten. Zo verdeel je de verf goed. Blijf je te lang op dezelfde plek? Dan krijg je lelijke lopers.

STAP 4: SHAKE SHAKE SHAKE  

Vergeet niet tussendoor regelmatig je spuitbus te schudden. Zo blijft je verf mooi dun.

STAP 5: LET IT DRY 

Respecteer de droogtijden die op de spuitbus vermeld staan.

STAP 6: KEEP IT CLEAN 

Reinig zeker het ventiel na gebruik. Dat doe je door de spuitbus ondersteboven te draaien en het ventiel 5 seconden in te drukken tot er geen verf meer uitkomt.

TIP: heb je een voorwerp met een spray geverfd? Werk het dan niet bij met verf uit een potje, want dan zou er wel eens een kleurverschil kunnen zijn.

1001 MOGELIJKHEDEN

Met een spuitbus kan je echt alle kanten uit! Dus begin maar met dromen, want geen idee is te gek.

MEUBELS PIMPEN 

Een afgesleten kastje, een set stoelen uit de kringloop of zelfs een bed frame een nieuwe kleur geven gaat heel makkelijk met de Chalky Finish Meubelverf Spuitbus. Je meubels zijn geverfd in 1-2-3!

MAAK VAN JE BBQ EEN BEAUTY 

Klinkt misschien gek, maar de Hittebestendige Metaalverf Spuitbus kan je voor de heetste vuurtjes zetten. Letterlijk. Gebruik hem om je barbecue een ‘hot look’ te geven.

VOOR COOL KIDS  

Niks zo cool als een touch of neon in een kinderkamer. Zo gefikst met de Little Stars Neon Spuitbus, als accent of net voor een heel meubeltje.

 

METAL POWER 

Ook metaal kun je makkelijk doen glanzen met een spuitbus. Ze bestaan voor buiten – denk bijvoorbeeld aan je hekwerk – en voor binnen.

FANCY FINISH 

Wil je je project een bijzondere finish geven, zoals metallic of met glitters? Dan neem je best een spray bij de hand!

Je ziet het: niks houd je tegen om met spuitverf aan de slag te gaan. Veel plezier!


Rust-Oleum Europe, N.V. Martin Mathys S.A, Kolenbergstraat 23 - 3545 Zelem - België
Tel: +32 (0) 13 460 200 Email: INFO@RUSTOLEUMDIY.COM


© Rust-Oleum 2017 Copyright. All Rights Reserved. Privacy Beleid