OPRUIMTALENT – DIY BEWAARPOTTEN MET SCHOOLBORDVERF

 

“Wat is dat en is het nog niet vervallen?” Wie zijn voorraadkast goed op orde heeft, hoeft die vraag gelukkig niet vaak te stellen. Reden genoeg dus om samen met Rust-Oleum je keuken beter dan ooit te organiseren. Wedden dat zelfs Marie Kondo trots zou zijn? Tover gewone inmaak- en voorraadpotten in een handomdraai om tot unieke bewaarpotten waarmee je gegarandeerd het overzicht behoudt.

In deze eenvoudige doe-het-zelfgids tonen wij je hoe je met de Rust-Oleum Schoolbordverf in een praktische spuitbus zelf aanpasbare krijtbord etiketten op je bewaarpotten creëert. Met de schoolbordverf tover je het oppervlak om in een robuust, krasbestendig schoolbord waarop je steeds opnieuw kunt schrijven wat er in de pot zit. De spuitbusverf is bruikbaar op tal van oppervlakken, zelfs glas. Het ideale hulpmiddel om je voorraadpotten een persoonlijke toets te geven én alledaagse voorwerpen in je keuken moeiteloos te veranderen in mooie én nuttige blikvangers.

Benodigdheden

  • Rust-Oleum Schoolbordverf (spuitbus), zwart
  • Krijtjes
  • Bewaarpotten
  • Tape

Stappen

1

Neem de tape en kleef de vorm van het etiket dat jij voor ogen hebt af op het glas. Zorg ervoor dat het oppervlak dat je niet wilt bespuiten, helemaal afgedekt is.

2

Zet of leg de potten in een goed verluchte kamer op een grote doek of een paar oude kranten. Bedek je werkoppervlak goed met oude kranten om je omgeving te beschermen tegen de vernevelde verf.

3

Hou de spuitbus ongeveer 30 cm van het glas. Breng één of twee lagen Rust-Oleum Schoolbordverf aan en laat elke laag volledig drogen voordat je de volgende erover spuit.

4

Zodra de verf volledig droog is, kun je de tape van het glas trekken en met gewone krijtjes op je nieuwe bewaarpotten schrijven.


Rust-Oleum Europe, N.V. Martin Mathys S.A, Kolenbergstraat 23 - 3545 Zelem - België
Tel: +32 (0) 13 460 200 Email: INFO@RUSTOLEUMDIY.COM


© Rust-Oleum 2017 Copyright. All Rights Reserved. Privacy Beleid