GEEF UW DECORATIESTUKKEN EEN BOOST MET RUST-OLEUM STEEN EFFECT SPUITVERF

MET HET STEENEFFECT GAMMA VAN RUST-OLEUM KUNT U KLEINE MEUBELSTUKKEN, KADERS, VAZEN EN ALGEMENE SPULLETJES IN ERE HERSTELLEN. U CREËERT DE INDRUK VAN EEN VEEL ZWAARDER STUK MET DE NATUURLIJKE LOOK EN TEXTUUR VAN ECHTE STEEN.

DE FORMULE VAN HET HECHTINGSPRODUCT ZORGT VOOR EEN LANGDURIGE DECORATIEVE AFWERKING DIE MENSEN ZULLEN WILLEN AANRAKEN EN VOELEN.

Dit project toont u hoe u uw saaie vazen kunt omtoveren in unieke stuks die u met trots kunt tentoonstellen in uw huis.

Benodigdheden

  • Rust-Oleum Steeneffect
  • Rust-Oleum Chalky Finish Meubelverf (125ml)
  • Kunstenaarsverfborstel
  • Afplaktape
  • Afplaktape

Stappen

1

Veeg de vaas schoon met een schone, vochtige spons of doek en laat ze drogen. Gebruik afplaktape om de onderkant van de vaas af te plakken zodat u mooie lijnen kunt creëren.

2

Plaats de vaas in een goed geventileerde ruimte op een groot stoflaken of krantenpapier. U legt het best ook rond de vaas extra stoflakens/krantenpapier ter bescherming tegen verfnevel.

Neem de bus Rust-Oleum Steeneffect (wij gingen voor de kleur Pebble) en schud goed tot u de kogel hoort. Houd de bus ongeveer 30cm

van de vaas en spuit met korte tussenpauzes. Breng verschillende lichte lagen aan met tussenpozen van telkens enkele uren. Laat 24 uur drogen op een goed geventileerde plaats.

De structuurspray Rust-Oleum Stone is beschikbaar in vier tinten: Bleached Stone, Pebble, Mineral Brown en Black Granite. Het product kan op de meeste ondergronden aangebracht worden, waaronder hout, metaal, pleister, klei en ongeglazuurde keramiek.

3

Verwijder vervolgens voorzichtig de afplaktape om de ongeschilderde voet van de vaas te onthullen.

4

Gebruik Chalky Finish Meubelverf (wij gingen voor de kleur Coral) om voorzichtig het ongeschilderde deel van de vaas te schilderen met een kunstenaarsverfborstel.

De potten Chalky Finish Meubelverf 125 ml zijn perfect voor kleine knutselprojectjes. De verf met veel pigment is op waterbasis en is daardoor zo goed als geurloos. Een grondlaag aanbrengen of schuren is op de meeste ondergronden ook niet nodig.

Zodra de verf droog is, kunt u de nieuw gedecoreerde vazen met trots uitstallen.


Rust-Oleum Europe, N.V. Martin Mathys S.A, Kolenbergstraat 23 - 3545 Zelem - België
Tel: +32 (0) 13 460 200 Email: INFO@RUSTOLEUMDIY.COM


© Rust-Oleum 2017 Copyright. All Rights Reserved. Privacy Beleid