Trendwatch: Ga voor de Midas-look

IS GOUD OOIT AL UIT DE MODE GERAAKT? DE TRENDWATCH VAN DEZE WEEK DRAAIT HELEMAAL ROND SUBTIELE GLANS EN WEELDE IN ELKE KAMER MET GOUDEN ACCESSOIRES.

Metallic kende onlangs al een heuse heropleving en ook koper is terug van weg geweest, maar het is vandaag vooral met een gouden toets dat u echt impact creëert.

Zorg voor instant glamour en grandeur door enkele mooie, gouden tinten toe te voegen aan meubelen, accessoires en kleinere voorwerpen in uw woning.

Als u van de shabby chic look houdt, zijn er veel mogelijkheden om goud te integreren in uw interieur. Voor subtiele metaalachtige tinten gebruikt u Rust-Oleum Metallic Meubelverf als grondlaag alvorens af te werken met een laag Rust-Oleum Chalky Finish Meubelverf. Gebruik in de hoeken schuurpapier met een fijne korrel om de gouden glans zachtjes tevoorschijn te laten komen.

Ons metallic gouden serveerwagentje kreeg een drastische transformatie en ziet er veel duurder uit dan de € 20 die we eraan hebben uitgegeven op een rommelmarkt.

Goud werkt ook goed op metalen meubelen, omdat het diepte geeft aan een meubelstuk dat er anders mechanisch uitziet. We hebben dit serveerwagentje een nieuwe look gegeven met Rust-Oleum Metallic spuitverf in goud en het past perfect bij de omringende gouden accessoires.

Als u het liever eenvoudig houdt en het gouden thema zachtjesaan wilt introduceren in uw woning, begin dan met kleinere projecten. Deze 3D monogramletters vormen schattige koelkastmagneten of zelfs speelgoed voor de kleintjes. We hebben hier opnieuw gekozen voor Rust-Oleum Metallic spuitverf in goud en we klaarden de klus in slechts enkele minuten.


Rust-Oleum Europe, N.V. Martin Mathys S.A, Kolenbergstraat 23 - 3545 Zelem - België
Tel: +32 (0) 13 460 200 Email: INFO@RUSTOLEUMDIY.COM


© Rust-Oleum 2017 Copyright. All Rights Reserved. Privacy Beleid