SPECTACULAIRE NIEUWJAARSDECORATIE: ZES MAKKELIJKE HACKS VOOR DOE-HET-ZELVERS

OOK ZO DRUK IN DE WEER MET DE VOORBEREIDINGEN VOOR KERST? VERGEET NIET DAT ER NOG EEN FEEST VOLGT: NIEUWJAAR!
Slaat de schrik je om het hart als je dit leest? Geen paniek! Alles is onder controle. Met onze supereenvoudige nieuwjaarsdecoratiehacks voor doe-het-zelvers heb je ook na de knalbonbons en de kerststronk nog zin om te feesten.

 

DRANKENTROLLEY IN RETROSTIJL

Credit (L-R): Bloglovin’ & Urban Outfitters

Ho maar, een drankentrolley? Welk jaar is het eigenlijk? Het is 2022, zoals je wel weet. Vintage spullen zijn weer helemaal in en ideaal voor feestjes.

Ben je een echte trendsetter en heb je al een eigen drankenkar? Of ga je na het lezen van deze blogpost ijverig op zoek? Met Rust-Oleum Metallic Spuitverven wordt je trolley een 21e-eeuws hebbeding. Verras je gasten met een verbluffend mooie en ongelofelijk stijlvolle serveerwagen. Proost!

 

ZEG HET MET HARTVERWARMENDE WOORDEN OP EEN KRIJTBORD

Credit (L-R): Chuzai Living & Tatertots & Jello

Verwelkom iedereen met een magnifieke handgeschreven boodschap op feesthoedjes of de muur. Leg wat krijt klaar, zodat je gasten ook een bericht kunnen achterlaten. Het bord wordt een echte attractie als het feest in volle gang is, en tovert beslist een glimlach op je gezicht de volgende ochtend.
Een blik Little Stars Schoolbordverf volstaat voor heel wat schrijf- en tekenpret. Denk er wel nog aan om een foto te maken voordat je alles wegveegt.

 

DE FLEXIBELE GEOMETRISCHE KRANS

Het is misschien niet de eerste keer dat je over deze krans leest in onze blog. Maar omdat we er zo dol op zijn, toveren we hem nog eens tevoorschijn. Deze geometrische krans is hipper dan hip. En wat helemaal fantastisch is: hij is een grandioos accessoire met Kerstmis EN Nieuwjaar.
De krans is gemaakt van rietjes en touw. Ongelofelijk maar waar. Geef jouw exemplaar een heel persoonlijk tintje met Rust-Oleum Metallic Spuitverven. Niemand komt het te weten, dit blijft tussen ons.

 

GLAZEN GLITTERPOTTEN

Credit (L-R Top): Fresh Affairs, Etsy & Bridal Shower Ideas

Als je gek bent op upcyclen, dan zijn deze potten helemaal jouw ding. Je kunt ze heel makkelijk naar eigen smaak pimpen. Kijk eens hoe fraai deze zijn! De absolute pronkstukken op elke tafel, voor een schitterende avond vol glitter & glamour.
Maak blikvangers van je potten met Rust-Oleum Metallic Finish Goud en Rust-Oleum Glitter Goud. Houd je wel van een duister kantje? Met Little Stars Schoolbordverf wordt het resultaat helemaal perfect.

 

CHAMPAGNEFLÛTES

Credit (L-R Top, L-R Bottom): Etsy, Lovely Indeed, Lulus & She Is Red

Mag het met oud en nieuw best wat over the top zijn? Dipeffecten geven je fluitglazen een extravagante look. Toosten om middernacht doe je nu eenmaal in stijl. Met Rust-Oleum Metallic Spuitverven ga je elegant het nieuwe jaar in. Dek voor een gedipt effect de glazen af en sprayen maar.

 

GEEN FEESTJE ZONDER BALLONNEN

Feesten in een geraffineerd decor? Met witte ballonnen en Little Stars Meubel- en Speelgoedverf Metallic krijgt elke party een vleugje chic. Blaas de ballonnen op en breng met een verfkwast strepen aan. Denk eraan: het moet er ‘slordig’ uitzien. Met deze truc geef je een goedkoop feestaccessoire op een heel simpele manier een luxueuze uitstraling. En het is nog geweldig leuk om te doen ook!

Volkomen in feeststemming door onze zes nieuwjaarsdecoratiehacks voor doe-het-zelvers? Deel dan je creaties met ons op Facebook en Instagram. Schol!


Rust-Oleum Europe, N.V. Martin Mathys S.A, Kolenbergstraat 23 - 3545 Zelem - België
Tel: +32 (0) 13 460 200 Email: INFO@RUSTOLEUMDIY.COM


© Rust-Oleum 2017 Copyright. All Rights Reserved. Privacy Beleid