Projectinspiratie: een eigenzinnige landkaarttafel creëren

HET ZIJN VAAK KLEINE, EIGENZINNIGE TOETSEN DIE MEUBELEN EEN ECHTE WOW-FACTOR GEVEN. DAAROM IS EEN VAN ONZE FAVORIETE UPCYCLEPROJECTEN EEN EENVOUDIGE KLUS.

De bovenstaande tafel was ooit een verouderde bijzettafel, die we hebben getransformeerd tot een majestueus uitziende landkaarttafel, geschikt voor een avonturier!

Om dit project uit te voeren heeft u alleen een koopje nodig van een tweedehands meubelzaak of een kleine koffietafel die wat upcycling nodig heeft. Of u kunt ook een nachtkastje of telefoontafel upcyclen, elk voorwerp met een oppervlak waarmee u wilt pronken is goed.

Voordat u aan de slag gaat, moet u eerst de ruwe plekken wegschuren en schoonvegen om het stof te verwijderen. Vervolgens brengt u in een goed geventileerde ruimte met een borstel Rust-Oleum Chalky Finish Meubelverf aan. Werk op een stoflaken of krantenpapier.

Voor dit project hebben we gebruik gemaakt van de Chalky Finish meubelverf in de tint oudroze, maar er zijn een hele reeks tinten waaruit u kunt kiezen volgens het thema van uw kamer. Is het meubel droog, schuur dan rond de randen om het een afgesleten look te geven.

Om het landkaartdetail toe te voegen, hebben we gebruik gemaakt van inpakpapier en de randen zorgvuldig weggeknipt zodat het op het oppervlak past voordat we het vastlijmen en dichten met een coating Rust-Oleum Polyurethaan Afwerking.

Zo eenvoudig is het!

Wilt u het uitproberen? U hoeft het niet bij landkaarten te houden. U kunt kiezen voor vintage muziekposters of gepersonaliseerde landschapsfoto’s van uw favoriete vakantie. Aan u de keuze!


Rust-Oleum Europe, N.V. Martin Mathys S.A, Kolenbergstraat 23 - 3545 Zelem - België
Tel: +32 (0) 13 460 200 Email: INFO@RUSTOLEUMDIY.COM


© Rust-Oleum 2017 Copyright. All Rights Reserved. Privacy Beleid