NIEUWE VERFLIJN „LITTLE STARS“– LUCHTZUIVERENDE MUURVERF, SPEELGOEDVERF EN CO.

FUN IS IN THE AIR – Met het uitgebreide productgamma “Little Stars”, de nieuwe verflijn voor kinderkamers van Rust-oleum, valt er veel nieuws te ontdekken. van luchtzuiverende Muurverf, tot neon en glitter, als ook nog meubel- en speelgoedverf. verveling in kinderkamers is lang verleden tijd.

Nieuwe luchtzuiverende muurverf

De nieuwe productlijn van Rust-Oleum legt niet alleen de nadruk op een grote verscheidenheid aan kleuren en producten, maar ook de thema’s veiligheid en gezondheid staan centraal in dit productgamma. De luchtzuiverende muurverf van Little Stars, speciaal ontwikkeld voor de kinderkamer en gecertificeerd met het EU-Ecolabel en Eurofins Indoor Air Comfort Gold, absorbeert bijvoorbeeld schadelijke vuildeeltjes zoals formaldehyde uit de lucht gedurende maximaal 5 jaar en slaat deze op in de wand.

 

Speelgoedveilige verf voor de kinderkamer

Ook de andere producten in de “Little Stars”-reeks zijn kinderlijk eenvoudig in het gebruik en kunnen zorgeloos aangebracht worden. Robuust en krasbestendig! Dankzij de hoogwaardige samenstelling is de meubel- en speelgoedverf van Little Stars perfect voor gebruik in de kinderkamer. Bovendien maakt de gecertificeerde speelgoedveilige formule veiligheid tot een topprioriteit. Op een eenvoudige en speelse wijze wordt de kinderkamer omgetoverd tot een veilige omgeving met ruimte voor veel fantasie en avontuur.

Productdiversiteit voor maximale creativiteit

Om kinderen en ouders een grote verscheidenheid aan designs en trends te bieden, zijn in de nieuwe kinderlijn verschillende effecten en producten voor verschillende oppervlakken gecombineerd. De producten kunnen met elkaar worden gecombineerd en voor de meest uiteenlopende toepassingen worden gebruikt: een mix van 18 levendige en pastelkleurige muurverven, meubel- en speelgoedverf en enkele coole afwerkingen zoals glitter, neon en glow in the dark-verf. Deze samenstelling zorgt voor de nodige afwisseling en schitterende accenten voor allerlei soorten meubels en speelgoed.

Een doordacht samenspel van kleuren


De kleurschakeringen van de nieuwe productlijn werden zorgvuldig gekozen in afweging van de psychologische werking van kleuren op kinderen. De gekozen kleuren hebben variërend per kleur een kalmerend, speels of inspirerend effect op het kind. Zo kunnen niet alleen de ouders, maar ook de kinderen hun fantasie de vrije loop laten en zich artistiek uitdrukken – en waar beter dan in hun eigen kinderkamer?  Dus haal nog eens vlug adem en haast je dan naar jouw dichstbijzijnde Little Stars verkooppunt!


Rust-Oleum Europe, N.V. Martin Mathys S.A, Kolenbergstraat 23 - 3545 Zelem - België
Tel: +32 (0) 13 460 200 Email: INFO@RUSTOLEUMDIY.COM


© Rust-Oleum 2017 Copyright. All Rights Reserved. Privacy Beleid