Een shabby chic meubeltransformatie

VEROUDERDE EN TWEEDEHANDSE MEUBELSTUKKEN VERVEN IN EEN SHABBY CHIC LOOK IS DIT JAAR EEN ENORME INTERIEURTREND.

Als u houdt van uniek meubilair is het upcyclen van bestaande meubelstukken ideaal om een persoonlijke look te creëren op een kostenbesparende manier.

Rust-Oleum Chalky Finish Meubelverf is verkrijgbaar in 25 mooie tinten en droogt tot een zachte, kalkachtige vlakke, matte afwerking. De verven zijn eenvoudig aan te brengen en kunnen onderling gecombineerd worden zodat ze perfect bij het interieur van een kamer passen. Gewoon één laag in uw gekozen kleur aanbrengen en na het drogen nog een extra laag aanbrengen. Zodra het hele meubelstuk droog is, schuurt u de hoeken en bepaalde gebieden met schuurpapier om de juiste look te krijgen!

Zodra u de gewenste afwerking heeft bereikt, beschermt u uw werk met Rust-Oleum Meubelwas of -lak om het afgewerkte stuk een zachte glans en beschermende laag te geven.

De shabby chic look is de perfecte manier om oudere meubelstukken subtiel vorm te geven zodat ze in het interieur van een modern huis passen, zonder hun eigen charme te verliezen.

Als u niet zeker weet waar te beginnen, kies dan voor een mix van witte en gebroken witte kleuren, voor een elegante, klassieke look of om uw meubelen te laten opvallen tegen donkergekleurde achtergronden. Of als u een statement wilt maken: geef een kamer karakter en persoonlijkheid met gewaagde effen kleuren.

Wilt u het uitproberen? Of het nu gaat om een meubelstuk dat u een beetje beu gezien bent of een koopje dat u in een tweedehandswinkel op de kop heeft kunnen tikken, kijk verder dan de huidige afwerking van uw meubelstuk en laat uw creativiteit de vrije loop!


Rust-Oleum Europe, N.V. Martin Mathys S.A, Kolenbergstraat 23 - 3545 Zelem - België
Tel: +32 (0) 13 460 200 Email: INFO@RUSTOLEUMDIY.COM


© Rust-Oleum 2017 Copyright. All Rights Reserved. Privacy Beleid