PRACHTIGE BERG MUURSCHILDERING

MUREN BIEDEN EEN RUIM CANVAS VOOR CREATIVITEIT, IDEAAL VOOR EEN SNELLE EN VOORDELIGE MAKE-OVER VAN EEN KAMER

Voor een muurschildering kunt u potten van 125 ml Rust-Oleum Chalky Finish Wall Paint gebruiken, en zo zorgt u meteen voor een accentmuur in een ruimte. Het is een geweldige optie als u op zoek bent naar iets persoonlijkers en minder permanent dan behangpapier.

Laat uw creativiteit de vrije loop en schilder uw eigen ontwerp uit de hand, of gebruik ons onderstaande stappenplan voor een prachtige muurschildering van een bergketen. U hoeft niet bijzonder artistiek te zijn om dit ontwerp uit te werken, en u maakt het zo gedetailleerd als u zelf wenst.

Rust-Oleum Chalky Finish Wall Paint is een luxueuze, moderne, matte deklaag die u rechtstreeks kunt aanbrengen op de meeste ondergronden, waaronder pleisterwerk, baksteen en beton.

In tegenstelling tot de meeste verven kunt u Chalky Finish Wall Paint herhaaldelijk schoonmaken zonder dat dit de deklaag van de verf aantast. Zo bent u er zeker van dat uw muurschildering jarenlang schoon en mooi blijft.

Benodigdheden

  • Rust-Oleum Chalky Finish Wall Paint
  • Verfborstel
  • Roller
  • Potlood
  • Gum
  • Afplaktape
  • Verfroerstaaf

Stappen

1

Controleer voor u begint of de muur glad en schoon is en breng dan de onderlaag van de verf aan. Wij zorgden voor een wit canvas door twee lagen Chalky Finish Wall Paint in Chalk White aan te brengen.

2

In tegenstelling tot de meeste verven kunt u Chalky Finish Wall Paint herhaaldelijk schoonmaken zonder dat dit de deklaag van de verf aantast. Zo bent u er zeker van dat uw muurschildering jarenlang schoon en mooi blijft.

Gebruik een potlood om de bergen uit te tekenen en breng onderaan een strook van de afplaktape aan om de voet van de berg te creëren.

3

Gebruik een verfborstel om de randen van de bergen te schilderen en vul de rest op met een roller voor een streepvrije afwerking. Herhaal dit proces voor elke berg.

4

Wanneer de verf droog is, verwijdert u de afplaktape om uw kunstwerk te onthullen!


Rust-Oleum Europe, N.V. Martin Mathys S.A, Kolenbergstraat 23 - 3545 Zelem - België
Tel: +32 (0) 13 460 200 Email: INFO@RUSTOLEUMDIY.COM


© Rust-Oleum 2017 Copyright. All Rights Reserved. Privacy Beleid